Sjuukis.

Hallå där!
Har varit sjuk ett par dagar här nu, börjar bli på bättringsvägen nu dock misstänker jag, inte helt fel :)
Därför tänkte jag uppdatera lite här nu, med en sminkning med vit/grå och svart/mörkgrå, plus flätor jag lärt mig göra, och jag vet att jag är sen med att lära mig göra de, men bättre sent än aldrig!
Sminkningen är väl egentligen ganska simpel, men snygg, tycker jag.
Har köpt en ny eyeliner-penna, som är awesome, går även att göra snygga tunna linjer med; IsaDora, Fine Liner Eye Stylo. rekomenderas!

Anyhow, här kommer lite bilder :)
OBS, bilderna är tagna med mobil, då min kamera verkar ha fått ben, när jag va i stockholm, och hoppat ur bilen!





Smink =)
Har använt en billig palett från HM, inte den bästa kanske, men verkligen helt okej för det priset måste jag säga, man kan inte va för kräsen som student ;)



Första inbakade flätan på mig själv, och den andra eller så som jag gjort NÅGONSIN! Ganska nöjd med mig själv över detta ;P


Första "fiskbensflätan" jag gjort någonsin, efter att ha kollat upp en video på youtube om hur man gör.
Provade först på min älskling, som har väääldigt lockigt och ostyrigt hår, lockarna försökte locka tillbaka sig hela tiden, men det funkade trots allt.



Och såhär blev första försöket att göra samma typ av fläta på mig själv, ganska okej det med tycker jag, har dock inte lika långt hår, men det är på god väg!

Hope you enjoy!

// Kakan


TEENAGE DREAM

 

 


I dag fick ett nytt nagellack följa med hem till min samling. Hade väl egentligen inte riktigt råd, meen jag hade ju 20 % rabatt, och nagellacket var ju bara så perfekt. Men det blir lite läskigt när man kollar på de få lackerna på bilden, räknar lite på det, Och ser att endast dom har kostat mig nästan 1000 kr!
Men jag kan bara inte leva, utan nagellack, känner mig helt konstig när jag inte har något på naglarna, trots det har jag ännu inte lärt mig hur man gör för att inte målar utan för, haha.

 

Så i dag införskaffade jag mig mitt andra O.P.I nagellack, ett ur Katy Perrys kollektion Teenage Dream, och jag älskar det! jag brukar nästan alltid bara ha rött nagellack,men detta är så sött.
Priset är dock inte så sött, 150 kr..

 

 

Hope you Enjoy!
puss
Alexandra




HellCats

Hej där!

Kollade ni på första avsnittet av HellCats i Söndags?
Det gjorde jag, och jag fastnade *serienörd*, har nu alla tillgängliga avsnitt på datorn också..! Men iallafall, Marti, eller hur man nu stavar hennes namn, hade en sjukt snygg sminkning precis i slutet av första avsnittet. Dagens sminkning är alltså gjord med inspiration från den sminkningen :)

Hope you enjoy!







Såhär ser jag ut med sminkningen på :)



Tycker det blev riktigt snyggt, särskilt på bild! Kanske inte speciellt likt den sminkning jag utgick från, men ändå :)

Au revoir mes amis!

// Kakan

colours

Hejsan, halli hallå! Kände att det kanske var min tur att tillföra något till bloggen nu, eftersom jag har en hel del sminkningar på lager.
Tänkte tipsa alla om ögonskuggs palletten både jag och Karin köpte på Lindex, nu är det inte säkert att den finns kvar, men bara ögonskuggs palltetter i huvudtaget, är ett smart inköp om man vill pröva på olika sminkningar utan att spendera massa pengar. Och det är precis så jag har gjort. Tycker det är kul med just den gröna skuggan i kontrast med mina bruna ögon. Men nu slapp jag spendera massa pengar, bara för att pröva en skugga, en gång ;)



Hope you enjoy! peeps out there
peace out
xoxo
Alexandra

Crazy.

Hej där!

Kakan här.
Jag kände för att försöka göra en lite smått galen sminkning ikväll, och den blev delvis ganska lyckad.
Lyckades inte få dit fransarna så bra, och det kanske va en lite galen färgkombination osv, men tänkte att jag skulle lägga upp den i vilket fall :)








Har använt gul, grön och lila från min stora palett från Lindex.
Ni får bild på den paletten nästa inlägg då daorn jag är på vägrar låta mig ladda upp den bilden också.. Tänkte lägga upp en "valentine" sminkning ganska mycket för senat, men ändå.

Det var allt från mig för ikväll!

// Kakan






bloglovin